نکات تغذیه ای در دوران کنکور
ژوئن 11, 2022
برنامه ریزی آموزشی و درسی, مشاوره تحصیلی و شغلی

- آب زیاد بنوشید، سبب کاهش خستگی و افسردگی می شود.
- مصرف مواد حاوی ویتامین E نظیر: جوانه گندم، محصولات تهیه شده از غلات کامل به ویژه نان های تهیه شده از گندم و جو و منابع حیوانی نظیر ماهی ، زرده تخم مرغ و سبزیجات پهن برگ و تیره که منجر به اکسیژن رسانی به مغز می شوند.
- بهتر است سه وعده غذایی به 5 وعده افزایش یابد. افزایش وعده های غذایی سبب کاهش کلسترول خون شده و باعث می شود قند خون در سطح مناسبی قرار گیرد.
- مصرف مواد معدنی مثل روی، کلسیم، منیزیم، آهن و سلنیوم نقش کلیدی در افزایش یادگیری و سرعت بخشیدن به روند رشد دارند. دختر خانم های کنکوری حتما زیر نظر پزشک مکمل آهن مصرف کنید