دکتر فاطمه تقی زاده

مشاوره تحصیلی و شغلی

مشاوره گروهی در حوزه تحصیلی

مشاوره تربیتی

برنامه ریزی آموزشی و درسی

مشاوره اختلالات یادگیری

مشاوره انگیزشی و موفقیت

مشاوره مقاله

مشاوره پایان نامه ارشد و دکتری

دکتر فاطمه تقی زاده

مشاوره تحصیلی و شغلی

مشاوره گروهی در حوزه تحصیلی

مشاوره تربیتی

برنامه ریزی آموزشی و درسی

مشاوره اختلالات یادگیری

مشاوره انگیزشی و موفقیت

مشاوره مقاله

مشاوره پایان نامه ارشد و دکتری

نوشته‌های تازه

نکات تغذیه ای در دوران کنکور

نکات تغذیه ای در دوران کنکور
  1. آب زیاد بنوشید، سبب کاهش خستگی و افسردگی می شود.
  2. مصرف مواد حاوی ویتامین E  نظیر: جوانه گندم، محصولات تهیه شده از غلات کامل به ویژه نان های تهیه شده از گندم و جو و منابع حیوانی نظیر ماهی ، زرده تخم مرغ و سبزیجات پهن برگ و تیره که منجر به اکسیژن رسانی به مغز می شوند.
  3. بهتر است سه وعده غذایی به 5 وعده افزایش یابد. افزایش وعده های غذایی سبب کاهش کلسترول خون شده و باعث می شود قند خون در سطح مناسبی قرار گیرد.
  4. مصرف مواد معدنی مثل روی، کلسیم، منیزیم، آهن و سلنیوم نقش کلیدی در افزایش یادگیری و سرعت بخشیدن به روند رشد دارند. دختر خانم های کنکوری حتما زیر نظر پزشک مکمل آهن مصرف کنید
یک نظر بنویسید